Friday, January 14, 2011

GEREJA KRISTIAN TERBESAR DI ASIA - BUKIT JALIL !!

Aku tergerak tuk buat entry pasal ni sebab aku pon bru tau td..d akhir tazkirah ustaz bgtahu pasal gereja ni..yg tgh proses nk disiapkan kt bukit jalil...korg tgk la sendiri !! n pikirlah mane yg baik utk korg semua n utk agama ISLAM kita !! aku takut sgt tgk web pasal gereja ni.. http://www.carvary.org.my/ aku rasa NWO (new world order) diorg da makin hampir pada saatnya...moga kamu semua bersedia mghadapi golongan pemuja dajal tu semua...ni bukan mende main2...mereka makin dekat...mereka ada dikalangan kita...beringatlah...kuatkanlah pegangan agama kamu...sentiasalah berzikir..menyebut nama ALLAH..moga hati kamu terhindar dari fitnah dajal...

bacalah! tgklah! fikirlah! sedarlah!! bertindaklah!

The Calvary Convention Centre Bukit Jalil
The Calvary Convention Centre (CCC) is a unique convention centre that is dedicated to the pursuit of holistic activities.

These activities include the hosting of international, regional and national conventions, banquets, seminars, musical and creative arts productions, as well as the provision of educational and vocational training, and spiritual development that aims to develop our nation’s young, and people of all ages and from all walks of life into useful and exemplary citizens of Malaysia.

The CCC, when completed, will be a 6-storey multiplex, comprising of a 5,000 seat auditorium and an educational and training annex, with a total built up area of about 600,000 sq. ft. It will have facilities that are unique and dedicated to enhancing the convention and educational requirements.

The CCC is a non-profit project that is being developed by Calvary Church in line with the principles of the Rukun Negara, i.e. to inculcate spiritual values, right morals, good behaviour, social and civil responsibility.

The Calvary Convention Centre when completed will have a total built up area of about 600,000 sq. ft. It will have facilities that are unique and dedicated to enhancing the convention and educational environment.

Location
The Calvary Convention Centre is located on a 4.9 acre piece of land within the identified International Zone at Bukit Jalil, in the southern part of Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur. It is surrounded by parks and established institutions and is accessible by an excellent network of highways.

now in progress !!

location



tgk la ni !! nk tidur lagi keeee ???!!!!!!!!!!!!!!!! bangunlaaaa woooiiiiii !!!!!!!!!!




kamu tgkla ni semua....kenapa kamu masih xsedar?? kamu yakin ke kamu mampu hadapi fitnah dajal nanti? kamu tgklah...negara yg kamu bangga2kan dgn pembangunan ni!!! kamu tengokkk!!!!!!!! ni ke yg kamu semua cari ??? ni ke yg kamu semua nakkkk???

kamu yakin ke keluarga kamu nanti yg berada dekat dgn kwsn ni kuat tuk melawan syaitan2 tu semua???
kamu yakin ke anak2 kamu akan selamat d sana??? kamu tahu x slogan die ape???

"reaching the city of kuala lumpur and beyond"

tolonglah bangun dari angan2 kamu...
YA ALLAH....selamatkanlah kami semua daripada fitnah almasih aldajal...
kuatkanlah hati kami,,YA ALLAH...

sampai bila kamu masih mahu terus tidur???

sampai bila??

sampai ada dikalangan kamu yg tukar agama??

atau kamu ingin melihat saja??

atau kamu bangga dgn pembangunan negara membina gereja kristian terbesar di asia??

tolong kembali berpegang teguh pada
KALAM ALLAH..
KITAB SUCI ALQURAN...
kuatkan hati kamu semua...
kasihanlah pada iman kamu sendiri...
kamu ada aqal ke xde?
u choose!

No comments:

Majlis Sambutan Maulidur Rasul SAW